Spinatboller

image

Disse spinatboller er super gode til frokost, let aftensmad, til at tage med på tur og ikke mindst gode til en lille rest fra aftensmaden dagen før. Idag bliver de bagt til at tage med i sommerhuset. De skal fyldes med en salat af varmrøget laks og andre lækre sager.

Ingredienser til spinatboller:

  • 100 g økologisk spinat, frost
  • 100 g økologisk knækket rug
  • 4 dl kogende vand
  • 1 tsk salt
  • 50 g gær
  • 2 øko æg
  • Ca. 700 øko hvedemel

Spinatkugler, knækket rug og kogende vand blandes sammen og står gerne i en time. Herefter tilsættes de øvrige ingredienser og dejen æltes med fordel på en køkkenmaskine. Dejen hæver under et viskestykke i ca. 1 time, hvorefter 12 spinatboller formes, trykkes flade og hviler igen under et viskestykke i ca. 1/2 time. Spinatbollerne trykkes flade igen, pensles med æg og bages i en 200 grader varm ovn i ca. 15 minutter.

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title