Det er blevet pinse og vejret er noget køligere end vi har været vantil i lang tid efterhånden. Heldigvis kommer solen frem ind imellem og Pinsen nydes med alle mulige hyggelige ting. Grillen er rigtig kommet igang og lørdag hyggede vi os med at lave god mad. Grillet økologisk roastbeef, nye kartofler og en sprød salat med sorte luksus belugalinser sammen med et godt flute. Belugalinser beholder deres fine sorte farve når de er kogt og har tilmed et højt proteinindhold. Det er jo perfekt når jeg gerne vil skære ned på kødindtaget her i husstanden. Det har været mit nytårsforsæt og istedet for bruge flere bønner, linser mm. som også indeholder protein som kød gør. Samtidig er det kun økologisk kød vi køber for andet kan jeg ikke støtte. Den fine lille roastbeef blev brugt til lækker mad lørdag, Roastbeefburger idag og der er faktisk nok til en dag mere.
Sprød salat med belugalinser:
- Kogte belugalinser
- Sprød babyspinat
- Agurk i tern
- Æble i tern
- Rød peber i små skiver
- Avokado i tern
- Fetaost i tern
Dressing:
- Olivenolie
- Hindbæreddike
- Belugalinser koges i vand 1 del linser og 2 dele vand i 20 minutter hvorefter de afkøles.
- De forskellige grønsager og frugt renses, skæres ud og fordeles på et fad. Belugalinser og fetaost drysses over og til slut dressing.
Skriv et svar