Sunde proteinfyldte chokoladeis

I Kr. Himmelfartsferien fik jeg lavet disse sunde proteinfyldte chokoladeis og de smager skønt, specielt når de bliver dyppet i mørk chokolade og rullet i finthakkede mandler. De er lavet uden en ismaskine og det kan de sagtens. De smager skønt og lidt chokolade mousse agtig når de er tøet en lille smule op, men smager også dejligt direkte fra fryseren hvis man ikke er så tålmodig.

Det dejlige vejr gav virkelig lyst til at lave lækre sunde hjemmelavede is, hvor man kender ingredienslisten og hvor der kun er tilsat sunde sager. Håber virkelig at det bliver en dejlig og solrig sommer hvor jeg kan eksperimentere med at lave sund is, godt inspireret af Greengoddnessguide.

De lækre proteinfyldte chokoladeis er udelukkende lavet af sunde sager og ikke tilsat sukker på nogen måde. De er søde, smagsfyldte og sødmen kommer fra modne bananer og en lille håndfuld bløde dadler, intet andet.

Sunde proteinfyldte chokoladeis, 6 stk.:

Alle ingredienser blendes godt sammen og hældes i isformene som fryses i mindst 6 timer. Herefter dyppes isene i den smeltede chokolade og drysses med grofthakkede mandler.

// Indlægget indeholder affiliate links.

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title