Super frisk juice

image

Vores nye slowjuicer er blevet indviet og afprøvet og jeg er rigtig godt tilfreds. Den lever fint op til at udnytte frugt og grønsager langt mere end en almindelige juicer og er rengøringsvenlig.

image

Inden købet af vores slowjuicer har vi selvfølgelig undersøgt markedet for pris og kvalitet. Vi faldt over denne slowjuicer hos High on life som lover det bedste. Hjemmesiden har prisgarenti på denne maskine. Vi valgte dog at tage i Elgiganten da de havde den til samme pris og vi kunne få den hurtigere. Til vores held kørte de netop et kampagnetilbud på den og vi sparede en del.

image

Jeg har lavet en super frisk juice og den er meget frisk og fyldt med gode vitaminer. Skal juicen have lidt mere sødme så vil jeg anbefale at bruge søde æbler og ikke de halvmodne æbler som jeg brugte idag.

image

Super frisk juice:

  • 1 skive ananas uden skræl og stok
  • 5 små gulerødder eller 3 store
  • 1 citron
  • 1/2 agurk
  • 1 cm ingefær
  • 4 små æbler

image

Frisk økologisk ingefær har vi altid i huset og det er især godt i juice. Min ynglingsjuice er friskpresset æble med citron og ingefær og jeg laver den i stor stil når vi har æbler i haven. Denne ingefær ligger i frugtskålen og har et frisk skud. Den kan plantes i jord og man kan dyrke ingefær selv. Kodeordet er varme og skygge, – planten minder en del om bambus.

image

Der er stadig dejligt sensommervejr som gerne må vare ved til hen i oktober. Nyder min kaffe på terrassen med friskpresset super frisk juice, babystrik og et par blade. Livet er skønt.♥

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title