Sweater No 2 i farven “ mormors frugtfromage”

Ny ynglingsstrik er absolut denne bløde lækre sweater som jeg lige har taget af pindene. Den er så let, blød og lækker ♥

Længe har jeg kikket på denne søde sweater fyldt med bobler og jeg vidste, at jeg bare måtte eje den. Farvevalget var lidt svært da den er super flot i hvid og ligeså sød i den lyserøde farve, som bare minder så meget om min barndoms ynglingsdessert, nemlig min mormors frugtfromage. 

Valget blev i første omgang i den lyserøde version som faktisk er 4 forskellige farver sat sammen og som giver den skønneste lyserøde farve.

Nu skriver jeg i første omgang og det er fordi jeg har planer om at strikke en i hvid også. Sweateren er super let at strikke og foregår på tykke pinde nr. 8, så det kører bare derudaf.

Sweater No 2 kan strikkes med lange ærmer eller en version med lidt kortere. Jeg vælger de lidt kortere ærmer i denne  lyserøde fordi den går super godt sammen med en tynd langærmet rullekravebluse til. Altså når det bliver efterår og vinter, køligere og sikke en skøn vinterfarve i alt det mørke.

Mit garnvalg til denne lyserøde sweater er disse 4 forskellige slags garn, som står nævnt i opskriften. Desværre måtte jeg købe garnet i 3 forskellige netbutikker, med alt for meget porto på. 

Opskriften til sweater No 2 finder du her.

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Kommentarer

 1. Bodil Jensen skriver

  Hej Betina
  jeg er ved at strikke denne trøje til en niece. Kan du oplyse, hvilken størrelse, du har strikke den i?
  super flot og lækker trøje ellers.

 2. Maibritt skriver

  Hej Bettina

  Jeg har ikke købt opskriften endnu og jeg kan kun se der nævnes Anemone fra Cewec, som er udgået. Kan du huske hvilket garn du strikkede i?

  • Betina skriver

   Hej🌸🌸🌸
   Jeg har strikket den i de 4 farver der er nævnt i opskriften. Dem der forhandler Cewec må kunne fortælle hvilket alternativ/ tilsvarende garn du kan bruge i stedet for Anemone.
   Jeg håber at det lykkes for dig☺️🙏🏻
   Venlig hilsen
   Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2023 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »