Weekendens loppefund

DSC_0035

Lørdag var vi en tur i Viby, hvor Brugtvare Terminalen ligger. Det er en stor hal med alt muligt skrammel og gode sager. Jeg finder næsten altid noget deroppe og det gjorde jeg også igår. Man kan dog sagtens se på priserne at der har kørt ret mange tvprogrammer om genbrug. Det fine chatol som vi for et par år siden købte deroppe, gav vi 150,00 kr. for. Det var en rigtig god pris og med lidt maling er det blevet super flot og står nu i sommerhuset. Igår fandt vi et chatol præcis magen til, denne gang til 900,00kr. Egentlig er jeg på jagt efter et tilsvarende men til en lidt bedre pris end det igår.

DSC_0033

Fine gamle sylteglas i en større størrelse end dem jeg har og så må jeg godt købe lidt flere. Jeg har en stor svaghed for de fine gamle sylteglas og de bliver skam brugt både her og i sommerhuset, men jeg har også lidt på lager. Kurvene er gode at have i haven når jeg laver nye stauder og skal have styr på mange små potter.

DSC_0030

Den store glasflaske faldt jeg for og prisen var god, så den måtte jeg have med. Formen til en isbombe kunne jeg heller ikke lade stå og nu har jeg to, en stor og en lille. De små Holmegaard asietter har jeg en stak af i forvejen og nu har jeg lidt flere.

DSC_0046

Den gamle Holmegaard skål er et samlerobjekt for mig og jeg har en fin samling af disse. Min mormor serverede altid frugtfromage i sådan en skål og det vækker minder. Den lille røde Mini forvandles hurtigt til fint julepynt med et juletræ på taget.

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title