De skønne hyacinter

DSC_0004

DSC_0005

DSC_0002

De skønne hyacinter hører julen til og heldigvis kan de allerede købes tidligt på vinteren. Jeg har købt en kurv fuld og er begyndt at arrangere dem i forskellige potter og beholdere. Indenfor holder hyacinterne ikke så længe, men spreder en skøn duft. Jeg plejer at tage alle indenfor og når de lige springer lidt ud og viser farve, så kommer nogle af dem udenfor. De kan sagtens tåle lidt kulde og let frost og holder længe udenfor. Denne fine gamle sauceskål med franske liljer faldt jeg over i en genbrugsbutik og lod den i første omgang stå. Desværre kunne jeg ikke få den ud af hovedet og ærgerede mig over, at jeg ikke havde købt den. Heldigvis stod den der stadig dagen efter og nu står den hjemme hos os. Som et ekstra bonus så kan hyacinter sagtens plantes i haven efter brug og have stor glæde af dem mange år fremover.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2023 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title