Weekendtid igen

Så blev det weekendtid igen….. allerede. Ikke fordi jeg ikke holder af weekenden, men jeg synes at tiden suser afsted og den ene dag tager den næste. Nå men under alle omstændigheder er det weekend igen og det skal nydes. Der er lovet masser af sne og blæst så der er dømt hygge indenfor igen, men det gør ikke spor.

Garnlageret er i ugens løb blevet fyldt godt op og jeg er allerede gået i gang med en lækker egobluse, altså strik til mig. Inspirationen har jeg fundet her hos mit ynglings tøjmærke Ganni,- jeg er vild med deres strik, som desværre er ret pebret. Jeg er heldigvis ret glad for at strikke selv og har været så heldig at falde over en norsk hjemmeside Weknit, som sælger strikkeopskrifter a la Ganni. Modellen er så fin med åben ryg, som man selv kan justere i længden.

Den hippe bluse strikker jeg i en fin lys syren farve, som jeg er ret vild med og i noget meget blødt og lækkert garn fra Du store Alpaca. Blusen strikkes på pinde nr. 12 så det går pænt stærkt, hvilket passer ret fint til mit temperament. På sidelinjen holder Figaro øje med om jeg strikker rigtigt og falder garnnøglerne på gulvet, så er han over dem som en mis ♥

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2021 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »