3. Søndag i advent

img_2940img_2941

3. Søndag i advent blev aktiv og meget af søndagen blev brugt i køkkenet, dog med en del velfortjente pauser. Da vi sidste weekend var i Tivoli købte vi sådan nogle lækre marshmallows med chokolade og lakrids. Det har inspireret os til selv at forsøge os med at lave skumfiduser. Det hører absolut til mit ynglingsslik og det er sjovt selv at lave det og der er også den fordel at man lige præcis ved hvilke ingredienser der i. En portion marshmallows med vanilje er nu lavet, står og tørrer inden de skal overtrækkes med lys mælkechokolade og rulles i lakridspulver. Mums den kombination er så lækker.

Søndagen blev også brugt til lidt kreativt og jeg fik bl.a. færdiggjort nogle moskranse som jeg har lavet til vores gamle vitrineskab. Jeg har siddet og nørklet med nogle små sølvblomster med perler som skal på kransene. De er blevet rigtig fine, synes jeg.

img_2938img_2937

img_2939

Eftermiddagen blev brugt til hygge med Netflex,  en god kop te og nybagte æbleskiver og finskbrød. Vi har tager hul på en ny serie ” The Crown” som efter 1. afsnit virker rigtig god og spændende. 

 

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2023 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title