Æblejuice med grønkål

image

En ny portion juice er produceret og jeg har fået mig en ynglingsjuice mere. Jeg har brugt æbler som grundingrediens og tilsat citron og ingefær. Den nye ingrediens jeg har tilføjet er grønkål og juicen smager skønt udover at være sprængfyldt med gode antioxidanter og vitaminer.

image

image

Med vores nye slowjuicer går alting som en leg og hver en dråbe bliver presset ud af de forskellige frugter og grønsager. Det giver store mængder dejlig og frisk juice som bliver nydt.

image

image

Morgenfruer er en af mine ynglingsblomster. Den er trofast og sår sig selv så har man den en gang i haven, så har man den altid. Det gør ikke spor og jeg plukker ind til små vaser og nyder at have dem inde og ude. Når blomsten er ved at visne, tager jeg kronbladene og tørrer. Jeg bruger dem tørrede bl.a. i boller og friske som drys på salat.

 

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title