Bananmuffin, luftige og lækre

Dette vintervejr med sne, frost, høj blå himmel og sol er mit absolut ynglings vintervejr. Det skønne vejr giver virkelig lyst til masser af skovture og efter turen er det dejligt at komme hjem til en varm kop kaffe og lidt sødt i form af fx disse bananmuffins.

Jeg må indrømme at jeg bager meget i disse Corona tider. Det er en tid hvor vi ikke kan gøre det som vi plejer og er meget mere hjemme end det vi plejer at være. Det giver heldigvis muligheder for mange andre gode ting bl.a. at lave lækre sager i vores køkken, hvilket heldigvis er en af mine ynglings beskæftigelser ♥

Fredag var det oplagt at bage en portion luftige og lækre bananmuffins for vores bananer var blevet meget modne og kedelige. Bananmuffins er virkelige så lette at lave og i løbet af ingen tid duftede det lifligt af hjemmebag i hele huset.

Bananmuffins, 12 stk.:

  • 2 æg
  • 1 dl rørsukker
  • 3 dl hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1/2 tsk. vaniljepulver
  • 3 små modne bananer
  • 125 g smeltet smør
  • 50 g mørkt chokolade
  1. Pisk æg og rørsukker lyst og luftigt med fx en håndmixer.
  2. Kom mel, bagepulver og vanilje igennem en si og bland det forsigtigt i æggeblandingen sammen med de moste bananer.
  3. Vend forsigtigt smørret i lidt ad gangen.
  4. Til sidst blandes det hakkede chokolade i.
  5. Kom dejen op i 12 forme.
  6. Bananmuffins bages ved 175 grader i ca. 20-25 minutter, alt afhængig af ovn.

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2021 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »