Bloomers

image

Et par søde små baby Bloomers er taget af strikkepindene, nu hæftet og vasket. De har ligget lidt i pres for at få styr på de fine flæser som er bagpå på bukserne. Det har været et dejligt projekt som jeg har hygget mig med at strikke mens jeg har set tv, for det kan man sagtens. De små Bloomers er strikket i en sød ferskenfarve som er min yndlingsfarve lige nu. Jeg har strikket dem i str. 1-2 år og de bliver en gave til mit lille bonusbarnebarn, Lærke. Hun skal også have et par fine strømpebukser til samt en prikket body. Det bliver hyggeligt at kikke efter og få købt. Jeg har adskillige blogs som jeg bliver meget inspireret af og finder her mange søde strikkeopskrifter til babyer og små børn. Denne opskrift på Bloomers har jeg fundet her hos  Littlevintageknits.

image

De små ferskenfarvede Bloomers er strikket i en blanding af ekstra fin Merinould og mælkefiber fra Jarbo garn. Det er en dejlig blanding og giver et blødt resultat. Til en størrelse 1-2 år har jeg brugt lidt under 100 g garn.

image

Snoren er lavet på min gamle strikkelise og tog da også sin tid. Jeg skal have købt mig en ny og har fundet en strikkemølle her,  den klarer den fine snor på noget kortere tid. De små pompons er lavet på et af de nye plastiksæt som lynhurtigt laver fine pompons, som jeg har fundet her. De er meget meget lettere at bruge istedet for på udklippede papskiver, som dog sagtens kan bruges, de tager bare noget længere tid at lave.

Det er bestemt ikke sidste gang jeg strikker disse søde Bloomers og jeg må have bestilt noget mere garn så jeg kan få nogle i Momsekassen også.

image

// Indlægget indeholder Affiliate links.

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Kommentarer

  1. Norea skriver

    Hej =)

    Hvor er de fine!!
    Det er lige den opskrift jeg leder efter – kan du mon hjælpe mig med at finde den? (linket virker vist ikke…)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title