Broccolisalat med granatæble og dadler

image

Det er forår, koldt og blæsende,- jeg har ferie og har planlagt en hel del tid i haven. Men den hårde blæst kan tage pippet fra selv den bedste og også mig. Men jeg har ferie, det skal nydes og jeg befinder mig heldigvis også godt i køkkenet. Der har været hygge inde hvor jeg blandt andet har lavet en broccolisalat med granatæble og dadler. Salaten er vendt i skyr som er smagt til med citronsaft og honning, så det er en mættende salat.

 

image

Inspirationen til denne salat har jeg endnu engang fundet i en af mine bøger af Green Kitchen Stories. Jeg har dog ikke fulgt deres opskrift til punkt og prikke, men lavet den lidt om efter smag og hvad vi lige havde i huset.

image

Broccolisalat med granatæble og dadler:

 • 1 broccoli i små buketter/stykker og uden stilk
 • 1/2 granatæble
 • 50 g dadler i små stykker
 • 1/2 rødløg i små tern
 • 5 spsk. skyr
 • 1/2 tsk. salt
 • Friskkværnet peber
 • 1 spsk. citronsaft
 • 1 tsk. honning
 • 50 g ristede solsikkekerner
 1. Skyl broccolien godt og skær den i små buketter uden stilk.
 2. Bland broccoli med løg i tern, granatæble og dadler i små stykker.
 3. I en skål blandes skyr med salt, peber, citronsaft og honning. Hæld blandingen over broccoli og bland dele godt.
 4. Rist solsikkekerner på en tør pande, køl af og drys over salaten ved serveringen.
Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title