Chokoladesmoothie med Matcha

image

Som jeg har skrevet tidligere så indeholder Matchapulver rigtig mange gode ting og ikke mindst energi. Dette kan jeg godt mangle om eftermiddagen og har drukket Matcha som the og det giver faktisk et energiboost. Som the er jeg dog ikke så vild med det og skal nok prøve mig lidt frem med forskellige smage. Igår eftermiddag tilsatte jeg Matcha i min chokoladesmoothie og det var vellykket, da der både var lidt til min søde tand og samtidig kvikkere mig op.

Chokoladesmoothie med Matcha:

  • 1 moden banan
  • 2 1/2 dl mandelmælk
  • 2 spsk. rå kakao
  • 1 tsk. Matcha

Det hele blendes grundigt, hældes på glas og nydes. Man kan med fordel bruge frosne bananer og evt. bær. Hvis smoothien skal mætte i længere tid kan der tilsættes skyr eller planteproteinpulver.

image

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title