Søndag var den hyggeligste dag og blev virkelig nydt. Det var morsdag og det blev fejret med en hyggelig dag sammen med mine børn. Intet er bedre og vi brugte dagen på en hyggelig frokost, en lang skovtur og vendte derefter lidt trætte hjem til en velfortjent kop kaffe med denne brownies, som jeg havde bagt.
Jeg har bagt denne brownies mange gange og gennem mange år for den er virkelig god. Den er fyldt med god mørk kvalitetschokolade og er helt konfektagtig. Den er helt perfekt med en kugle god vaniljeis og danske jordbær ♥
Brownies, 6-8 personer:
- 2 æg
- 2 dl rørsukker
- 100 g god mørk chokolade 72 %
- 100 g smør
- 2 dl hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 1 dl hakkede hasselnødder
- Pisk æg og sukker lyst og luftigt.
- Skær chokoladen ud i mindre stykker og smelt den sammen med smør i en skål over vandbad.
- Rør æggesnapsen ned i den smeltede chokoladeblanding.
- Sigt mel og bagepulver over chokoladeblandingen, kom de hakkede hasselnødder ved og rør det forsigtigt sammen med en grydeske.
- Kom dejen i en rund silikoneform som er skyllet i koldt vand. En form på 20×25 cm kan også bruges, eller hvad du har.
- Bag kagen i en forvarmet ovn ved 175 grader i ca. 30 minutter.
Skriv et svar