Chokoladebrud med hindbær

Hvis man som jeg er stor fan af en god mørk chokolade med hindbær,  så er de her chokoladebrud med hindbær et godt bud på en hjemmelavet model og de er super lette at lave selv. De smager lige så skønt som dem jeg køber og her ved jeg præcis hvad der er i. Udover de frysetørrede hindbær har jeg giver dem et drys af hakkede pistacienødder og mandler.

1. Søndag i advent blev brugt på hyggelige aktiviteter hvor jeg bl.a. lavede chokoladebrud. Formiddagen blev også brugt på at lave de tre slags småkagedej, som jeg vejede af til først på ugen. Jeg kørte dejen på foodprossesoren og min mand rullede dejen i bagepapir. Nu ligger der 3 ruller dej i køleskabet, lige klar til at skære ud og bage.

Senere var der tid til dejligt besøg hos min yngste og hans kæreste, hvor adventsgaverne blev afleveret og forhåbentlig falder i god jord. Adventsgaver og pakkekalender bliver man aldrig for gammel til og i år blev jeg overrasket med en pakkekalender med økologisk NU the til hver dag indtil jul, hvilken dejlig overraskelse ♥ 

Chokoladebrud med hindbær:

 • 100 g mørk chokolade 70 %
 • Frysetørret hindbær
 • Mandler
 • Pistacienødder
 1. Smelt halvdelen af chokoladen over vandbad.
 2. Når chokoladen er smeltet tilsættes resten og gryden slukkes. Rør nu godt mens resten af chokoladen smeltes.
 3. Hæld chokoladen tyndt ud på et stykke bagepapir. 
 4. Drys med frysetørret hindbær, hakkede pistacienødder og mandler.
 5. Stil chokoladen køligt men ikke for koldt.
 6. Når det er stivnet skæres chokoladebruddet ud i mindre stykker.
 7. Opbevares køligt.

 

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2023 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title