Simone har haft travlt med at forberede sin fødselsdag og det har duftet skønt af palæobrød, små chokolademuffins og chokoladepålæg. Alt sammen lavet uden sukker men sødet med andre gode sager.
De små chokolademuffins er lidt af et eksperiment og er blevet rigtig gode. Vi er så vantil at søde med sukker, men der er mange andre ting, som kan bruges istedet for og som ikke får vores blodsukker til at hoppe og danse.
Simone brugte disse ingredienser til ca. 30 små muffins:
– 2 æg
– 150 g dadler
– 25 g rosiner
– 100 g kokosolie
– 1 tsk bagepulver
– 100 g kakao
– 110 g mel
– 1 dl vand, evt. lidt mere, så det bliver en passende konsistens.
De forskellige ingredienser blendes i fx en foodprocessor og dejen er ret fast.
Dejen kommes i små forme og bages ved 200 grader i 10-12 min. Når kagerne er afkølet kommes smeltet chokolade på toppen. Simone brugte mørk chokolade, sødet med kokossukker.
Skriv et svar