Hjemmelavet påskeæg med hvid chokolade

image

image

Formen til små påskeæg er blevet indviet idag og er et hyggeligt projekt, som ikke kræver det store, ud over en rigtig god tålmodighed. Påskeæggene har jeg lavet i følgende rækkefølge:

  • Først smeltede jeg den hvide chokolade over vandbad
  • herefter kom jeg et tyndt men dækkende lag i formen. Jeg brugte 2 teskeer til dette.
  • formen kom i fryseren i kort tid
  • den hjemmelavede marcipan med citron blev trillet ud i meget små stykker og kom i formen
  • det sidste lag chokolade kom på
  • formen kom i fryseren i ca. 15 min.

image

Efter den sidste tur i fryseren, kan æggene “vrikkes” ud af formen, den overskydende chokolade kan skæres væk med en skarp kniv.

image

Fine påskeæg med hjemmelavet marcipan uden sukker og hvid chokolade, lidt sundere.

HUSK: formen bliver bedre og bedre for hver gang den bruges og den må ALDRIG vaskes af i sulfo.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title