Til fødselsdagsbrunchen i påsken skal vi også have skyr med råsyltede hindbær og honningristet mysli. Sjovt nok er det næsten de samme ingredienser som til de grove knækbrød. Da jeg målte af til knækbrød, målte jeg samtidig af til myslien. Af ingredienser brugte jeg:
- 1 dl græskarkerner
- 1 dl sesamfrø
- 5 dl grovvalsede havregry
- 1 dl solsikkekerner
- 1 dl hørfrø
- 1 1/2 dl hasselnødder, grofthakkede
- 1 dl mandler, grofthakkede
- 1 dl flydende honning
- 1 drys ristede kokoschips
Det hele blev blandet godt sammen i en bradepande beklædt med bagepapir og kom i en 180 grader varm ovn i ca. 12 min. Herefter vendes myslien godt rundt, inden den får 13 min mere. Mens det køler af skal der røres i det ind imellem for at det ikke klistrer sammen i store stykker. Hældes på glas når det er koldt.
Skriv et svar