Til weekendens fødselsdagsfejring havde vi også lavet disse lækre cookies fyldt med lækre sager som hvid chokolade, et twist af citron samt frysetørrede hindbær. Kagedåsen blev heldigvis ikke helt tømt så vi kan stadig nyde en cookies til kaffen.
Jeg bliver ofte inspireret her på de sociale medier og det blev jeg også til disse cookies. Jeg faldt over dem hos en Instagram “ven” og kunne finde frem til “hundemoster” som er kommet med opskriften. Disse cookies med hvid chokolade og hindbær lød så lækre, at jeg var nød til at prøve dem og tænkte at fødselsdagen var en god anledning at bage dem til.
Jeg har lavet lidt om på opskriften og tilført lidt flere forskellige nødder og den hvide chokolade med citron havde jeg ikke så det blev ren hvid chokolade og revet øko citron. På trods af dette så blev de rigtig gode og smager så godt♥
Cookies med hvid chokolade og hindbær:
- 100 g blødt smør
- 75 g brun farin
- 75 g rørsukker
- 1 æg
- 125 g mel
- 75 g havregryn
- 1/2 tsk. bagepulver
- et nip salt
- 100 g hakket hvid chokolade
- Lidt revet citron
- 25 g hakkede hasselnødder
- 25 g hakkede mandler
- 25 g hakkede paranødder
- 25 g hakkede usaltet pistacienødder
- lidt frysetørrede hindbær
- Alle ingredienserne blandes godt sammen og stilles herefter på køl i ca. 1/2-1 time.
- Ovnen varmes op til 175 grader.
- Sæt små cookies på med 2 teskeer på en bageplade med bagepapir. Form dem lidt runde og tryk dem lidt flade. Husk godt med mellemrum da de flyder lidt ud.
- Bag de små cookies i ca. 10 minutter. Afkøles på en rist og opbevares under låg når de er helt afkølede.
Skriv et svar