En pose økologiske edamame bønner har jeg altid liggende i fryseren for de er så sunde og lækre, når man lige trænger til en snack. Det tager ca. 10 minutter at lave edamame bønner med citron og islandsk flagesalt og er der en rest opbevares den fint i køleskabet et par dage. Edamame bønner har en dejlig smag, er sunde hvis man vælger øko og uden GMO, de er fyldt med proteiner og mætter ret godt.
Disse edamame bønner i bælge skal man arbejde lidt for at få ud, men det er det hele værd da de smager skønt ♥
- 1 pose økologiske edamame bønner
- Et drys islandsk flage salt
- Revet skal fra 1 øko citron
- Hæld de frosne edamame bønner i en stor skål og hæld kogende vand over dem.
- Lad dem stå i ca. 10 minutter og hæld herefter vandet fra.
- Kom den revne citronskal ved og vend det rundt.
- Server de lækre edamame bønner med et drys islandsk salt.
Skriv et svar