En dejlig forlænget weekend og lyserøde drømme

En dejlig forlænget weekend er startet og St. Bededag er blevet nydt, mest på afslapning hvilket også var tiltrængt.  

Jeg drømmer om masser af flotte og  blomstrende Dr. Ingrid pelargonier. De har de fineste lyserøde blomster som variere i farve, alt efter hvor meget lys de får.

Jeg har efterhånden haft denne skønhed i mange år og laver altid lidt ekstra små planter af de stiklinge der bliver, når mine Dr. Ingrid pelargonier skal klippes til efter en lang vinter. 

Vinterens afklip har efterhånden stået længe og fået nogle fine rødder. Endelig har jeg fået dem plantet ud i små potter og i almindelig pottemuld.

De nye planter står nu i køkkenvinduet som er nordøst vendt. De får masser af lys og ingen direkte sol, hvilket de fint trives med. Her kan jeg også holde ekstra øje med dem indtil rødderne rigtig får fat. Denne portion gav 4 nye planter og jeg vil glæde mig til at de begynder at blomstre med sart lyserøde blomster.

Små nye Dr. Ingrid pelargonie:

Små afklippede stængler klippes lige under et bladpar, bladene brækkes af og stænglen sættes i vand. Rødderne vokser ud der hvor bladene er brækket af. Herefter plantes de og man har små fine nye pelargonier ♥

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2021 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »