Et glas sundhed

Dejligt at starte dagen med et glas sundhed fyldt med dejlige vitaminer og fibre. Jeg presser nemlig selv min juice, ikke i en fast rutine desværre, men når jeg lige får lyst, hvilket jeg gjorde søndag morgen. 

Denne morgen blev det til et par glas af min ynglings juice med æble, lime, bladselleri og frisk ingefær. Jeg er vild med frisk ingefær og i kombination  af disse frugt og grønsager er smagen helt i top. Ingefær er utrolig sund og lidt skarp i smagen, men det er det som jeg synes er så lækkert ved denne rod.

Denne gang fik jeg også tømt grønsagsskuffen, som nu er omsat til lækre dråber, jeg kan nyde de næste par dage. 

Søndag morgen blev stor nydt med nyt strik, kaffe og denne lækre juice. Jeg er startet op på endnu en Ganni model i det blødeste garn i en fin lys grå farve. 

Et glas sundhed, ca. 750 ml.:

  • 4-5 æbler
  • 5-6 stængler bladselleri
  • 1 lime uden skal
  • Frisk ingefær, ca. 5 cm

Skær evt. æblerne igennem og skræl lime. Er ingefæren økologisk behøver den ikke at blive skrællet. Jeg skærer den bare igennem på langs og kommer den i sammen med æbler. Kom frugt og grønt i lidt blandet og pres det. 

Jeg er så heldig at være ejer af en slowjuicer som jeg efterhånden har haft et par år nu. Før havde jeg en almindelig men god juicer og synes at der var for meget spild når jeg lavede juice. Denne slowjuicer udnytter det meget meget bedre og der er ikke mere saft i resterne der kommer ud.

 

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2023 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »