Ferie og solskin

image

Åh at ligge lige her og lave mindfulness på en solskinsdag og når det oven i købet er ferietid. Det er da skønt og det gjorde godt, både mindfulness og solskin. Ferie og solskin hører bare sammen og når solen svigter som i disse uger så er det bare med at nyde, når den endelig er her.

Endelig kom solen frem igen og den blev nydt. Det blæste lidt, men hvor der var læ, varmede solen rigtig dejligt. Det var også på tide og jeg håber virkelig at den sidste halvdel af min ferie bliver mere solrig end første del. Det ser desværre ikke særligt positivt ud, men så hjælper det dog at vide at vi om nogle måneder tager en uge til smukke Mallorca.

image

Dagen blev brugt på at hygge med at bage, plukke bær og afslapning i orangeriet. Jeg kan lige holde til det og det blev da også tid til lidt let havearbejde.

I orangeriet har jeg altid selskab af Viola eller Figaro og Leopold, det er hyggeligt. Idag var det i godt selskab af Simone og Viola.

image

Eftermiddagens mindfulness gjorde godt og det vil jeg gerne igang med igen for jeg er kommet helt væk fra det. Det er godt for krop og sjæl, giver ro, energi og en bedre søvn.

image

Jeg plejer normalt at have rigtig mange planter i orangeriet, men ikke i år. Det er i år mere et driverhus hvor der slappes af. Der vokser 2 slags vin derinde og den blå vin, som jeg ikke kan huske navnet på, er vokset meget i år og har et væld af druer. De er begyndt at tage farve og jeg glæder mig til de er modne for de smager skønt.

image

Lidt sent fik jeg plantet 2 skoleagurker og en tomat, de står i kapilærkasser og passer faktisk sig selv. De små agurker har vist sig og det samme har en klase tomater, så måske er vi heldige trods den sene udplantning.

image

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title