Køleskabsgrød med chiafrø og friske hindbær

image

De første hindbær er plukket i haven og skal nydes for de smager bare så skønt. Jeg har planer om at bage små muffins med et hindbær i hver, som jeg jeg altid bager i hindbærsæsonen for de smager så dejligt. De første hindbær skal dog nydes i køleskabsgrød lavet af chiafrø og mandelmælk. Grøden laves dagen før og står og trækker i køleskabet natten over. Jeg laver altid rigelig så der er til flere dage. Så er det bare at tage et glas frem og toppe det med friske hindbær og valnøddebrud. Mums♥

Køleskabsgrød med chiafrø og friske hindbær, 2 pers.:

Fremgangsmåden er ganske enkel for man blander mandelmælk med chiafrø og vaniljepulver og hælder det på  glas og stiller det i køleskabet natten over. Herefter har man en sund morgenmad til 2 personer eller til 2 dage for grøden kan sagtens holde sig på køl. Det er jo nemt at tage en færdiglavet portion og lige give det et drys friske bær og  hakkede nødder. Skal morgenmaden være ekstra mættende kan man supplere med et blødkogt æg eller en lille omelet.

imageimage

Mandelmælk kan man selv lave og kræver ikke de store anstrengelser, men jeg køber ofte mandelmælk eller bruger den plantemælk som jeg lige har.

// Indlægget indeholder affiliate links.

Print Friendly, PDF & Email

Speak Your Mind

*

Translate »
Menu Title