Filtfutter

imageimage

For snart meget længe siden fik jeg købt forskelligt garn og startet på at strikke filtfutter. Nyheden om et kommende lille barnebarn fik mig hurtig på andre tanker og små hyggelige babyprojekter. Det er jeg stadig igang med, men nu også ind imellem andre projekter.

Nu er det første hold filtfutter strikket færdig, vasket og filtet. Jeg er faktisk rigtig godt tilfreds med resultatet og allerede igang med et par mere. Nu kan vinteren og kulden bare komme an og jeg tror at jeg skal have strikket en kurvfuld filtfutter i forskellige størrelser og farver til sommerhuset.

Heldigvis er disse filtfutter rigtig lette at strikke og et overskueligt projekt som næsten kan laves på et par aftener.

Jeg har strikket dem i damestørrelsen og har vasket dem ved 40 grader 2 gange fordi jeg ikke synes at de var filtede nok i første omgang. Når de er vasket og stadig våde skal de helst prøves på foden så de kan få den rigtige form. Garnet er “Nepal” fra Drops og strikket på pinde nr. 6.

imageimage

Opskriften har jeg fundet hos en anden blogger som gerne vil dele sin opskrift. Iskrystallen har jeg fundet et mønster til på Pinterest

// Indlægget indeholder affiliate links.

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2023 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »