Forårshygge i sommerhuset

image

En del af weekenden har budt på forårshygge i sommerhuset og vejret har været dejligt med lidt sol og lidt højere temperaturer. Vi har haft tændt godt op i brændeovnen og der er hurtigt blevet 24 grader i stuen. Det har Viola og jeg nydt godt af, vi elsker varmen fra brændeovnen og kan næsten ikke få det varmt nok, så vi har også siddet med et tæppe. Det har været ren afslapning med hygge, kaffe og strik, en enkelt tur til stranden er det også blevet til.

image

Det er lidt sjov men der er altså varmere på Fyn end i Vejle hvor vi bor og det ses tydeligt på fx vores rabarber derovre som er klare til at blive høstet lidt af. Vores rabarber herhjemme er stadig små og det varer noget tid inden de kan høstes. Vi har fået købt pallerammer som vi skal bruge til højbede og jeg glæder mig til at så i dem og lægge kartofler. Det bliver spændende om det vil være hurtigere fremme end i vores højbede hjemme.

image

Desværre var det for koldt at spise frokost udenfor denne gang, men det kan hurtigt blive lunt nok til det. Til morgenmaden idag har jeg spist køleskabsgrød med hindbær og chiatopping, det var lækkert og nye opskrifter skal afprøves snart. Køleskabsgrød er lækkert og en dejlig nem måde at tilberede morgenmad på og så er der også mange sunde ting i. Det er jeg fan af ♥

image

image

Hende her elsker også forårshygge i sommerhuset og er med i alt♥

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title