Forårsrengøring i sommerhuset og skinnende rent sølvtøj

Sommerhuset er de seneste uger blevet gjort forårsklart og det har været tiltrængt efter en laaaaaang vinter. Vinduer er blevet pudset, tæpper og gardiner vasket, ja selv betrækket til sofaen er blevet vasket. Den overdækkede terrasse er rengjort og klar til brug. Nye blomster og planter gør lige nu deres indtog og det bliver så hyggeligt.

Alt er rent og fint, vi er klar til en ny sæson i sommerhuset og håber på mange gode dage derovre og vi er så småt startet med Kr. Himmelfartsferien og vejret er i den grad skønt.

Så langt så godt. Den værste del er alt mit sølvplet eller to tårnet sølv som det også hedder. Igennem snart mange år har jeg samlet på bestik i sølvplet, i forskellige mønstre og til priser helt ned til 2 kr. Meget af dette har vi i sommerhuset og med tiden bliver det dog lidt mørkt og kedeligt at se på.

Det trængte ret meget  til en pudsning og det plejer at være et stort arbejde at komme igennem den store bunke jeg efterhånden har samlet.

Jeg har dog fundet en andet metode som er så superlet, enkelt og kun kræver varmt vand, salt og sølvpapir. Jeg har lige afprøvet metoden og i løbet af meget kort tid havde jeg skinnende rent sølvtøj igen. Tænk at det kan være så nemt.

Det forskellige bestik er nu stillet tilbage i gamle rene sylteglas, sorteret i knive, gafler, skeer og teskeer. Det er blevet så fint og er nu klar til en ny sæson i sommerhuset.

 

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2023 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title