Kr.Himmelfartsdag og solskinsdage i sommerhuset

 

Kr. Himmelfartsferien er blevet nydt til fulde med mange hyggelige timer i sommerhuset. Der har været det skønneste vejr med masser af sol og varme. Med hele fire fridage har der været masser af tid til at slappe af og hygge både inde og ude.

Krukker er blevet plantet om og jeg vil fremover huske at købe frostsikre krukker, den hårde frost i vinter har desværre ødelagt mange krukker. Planterne som fx hortensia og hosta har det dog godt og gror fint,så jeg må på udkik efter nye krukker.

Plantekasserne er blevet ordnet og der er blevet sået forskellige grønsager og sat kartofler. Rabarberne vokser fint og det første hold er blevet høstet, de blev brugt i en rabarber crumble kage som jeg bagte søndag. Søndag var jo Mors Dag og jeg havde dejligt besøg af ældstebarnet. Vejret var skønt og dagen blev brugt på afslapning og solbadning.

Jeg nyder virkelig de weekender og ferier hvor vi overnatter i sommerhuset, der er ikke noget bedre end at vågne op derovre til lyden af fuglefløjt og ellers stilhed. Her slapper vi af i hængekøjerne og går ture til stranden, hvis vi ikke lige skal ordne lidt eller plante. 

Vores overdækkede terrasse er blevet så fin og mange timer nydes derude og jeg fryder mig stadig over bambusmøblerne som er fundet for en slik i genbrug. Jeg har fået skåret skumgummisæder til og købt både puder og hørbetræk i H&M. Det lille bord er fra Tine K og til en lidt anden pris. 

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2023 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title