Ginger te med honning og citron

Bedst som jeg nød en flok dejlige sensommer dage blev jeg ramt at en træls efterårsforkølelse. Underdrejet og under dynen har jeg de seneste dage indtaget litervis af varm te.

Jeg kan godt li’ at lave en kop te af friske råvarer fra haven eller af købte økologiske gode sager, og en te som er rigtig god til forkølelse og ondt i halsen er denne ginger te med honning og citron. 

Økologisk ingefær, citron og honning har vi altid i huset og så tager det ikke lang tid at lave en varm kop te. Jeg skyllede først den friske ingefær og citron grundigt, herefter skar jeg skiver af både citron og ingefær. Jeg kom de gode sager op i en stor tekop sammen med en god teske honning og kom kogende vand over. Teen skal trække i ca. 5 minutter og nydes efter behov. 

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2023 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title