Grøn og mættende smoothie

img_3036

2016 spiller på sidste vers og det sætter tankerne igang om året der gik og det nye vi snart går ind i,- når 2016 bliver til 2017. Hvilke ønsker og planer har jeg for 2017, hvad vil jeg gerne bringe med fra 2016 og er der noget der ikke skal med? Jeg plejer at lave et par nytårsforsæt og det vil jeg også gøre i år, men generelt håber jeg på et godt og positivt år.  Jeg faldt over denne klumme som var nævnt på Instagram og den sætter tankerne igang om det kommende år og om livet i det hele taget. 

img_3039

Mit ene nytårsforsæt bliver at fortsætte med den sunde livstil og holde lidt mere fast i den. At spise sundt, motionere lidt mere og dyrke mindfulness meget mere for det er så godt for mig og kan virkelig mærkes på bundlinjen. 

img_3040

Jeg spiser altid morgenmad og i perioder er det en sund og mættende smoothie jeg vælger at lave. Sådan en periode er jeg lige nu og her til morgen fik jeg lavet en grøn og mættende smoothie. Denne opskrift er nok til 2 personer og Simone tog glad imod den anden. 

Denne grønne smoothie er fyldt med sunde sager og tilsat både græskarproteinpulver og lecitingranulat. Den mætter godt, så er vi er godt kørende i lang tid.

img_3041

Jeg griber til den lette metode og tilsætter frossen økologisk spinat og en frisk moden banan istedet for frisk spinat og en frossen banan. Det er meget lettere, billigere og mindst lige så sundt. 

Frugterne og grønsagerne  gør jeg klar til nogle dage ved at rengøre, skrælle og skære ud i mindre stykker. Så er det bare at tilsætte en frisk banan og spinat eller grønkål fra fryseren. Det er meget lettere og jeg sparer på den måde tid om morgenen, hvilket giver ekstra tid til morgenhygge ♥

Grøn og mættende smoothie:

 • 1/4 ananas
 • 1 moden banan
 • 1 mandarin
 • Saften fra 1/2 citron
 • 2 stilke bladselleri med top
 • 3-4 stk. frossen spinat
 • 1 stykke frisk ingefær
 • 1 spsk. græskarkerneproteinpulver
 • 3 tsk. lecitingranulat
 • 2 dl vand
 1. Skræl og skær de forskellige frugt og grønsager i passende stykker.
 2. Kom det hele i blenderen sammen med vand, proteinpulver og lecitin granulat. Kør smoothien til den er luftig og lækker. 
 3. Nyd denne smoothie i fine glas.

Rigtig godt og lykkebringende nytår til Jer ♥

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title