Velkommen til 2017 ♥
Så blev det nytår og vi gik fra 2016 til det nye år 2017. Det bliver spændende at se hvad det nye år vil byde på og jeg håber og tror på at det bliver godt og lykkebringende.
Nytårsaften blev fejret stille og roligt med dejlig mad og en hyggelig aften. Vi fik en dejlig nytårsmiddag bestående af denne forret, oksemørbrad med ratatouille, krydrede kartoffelbåde og Bordelaise sauce. Desserten bestod af en lun chokolademuffins med blød midte, vaniljeis og eksotiske frugter. En meget lækker middag, som blev årets sidste.
Denne rejscoctail med mango får vi til forret næsten hver nytårsaften og den er rigtig lækker og med et lille twist af let syrlighed. Det var også forretten denne nytårsaften og Simones ide da hun ville have den med, som forret til en nytårsfest hun skulle til. Hun var så sød at lave en portion til os og den blev anrettet i store flotte glas. Kombinationen af mango og rejer er virkelig lækker frisk og med en dressing bestående af avokado, skyr og citron sætter det lige prikken over i’et.
Hele herligheden kan sagtens laves på forhånd og stilles på køl. Simone har et tip til avokadodressingen, – kom avokadostenen ved dressingen til den skal bruges, så bliver den ikke brun og kedelig.
Rejecocktail med mango, 4-5 personer:
- Ca. 250 g rejer
- 1 mango
- 1/2 rødløg
- 1 rød peber
- 1 chilli
- Hakket persille efter smag
- Saften af 1/2 citron
- Citronskiver til pynt
Avokadodressing:
- 1 moden avokado
- Saften af 1/2 citron
- 2 spsk. skyr
- Salt og peber
- Skær mango, løg, peberfrugt og chilli ud til små tern. Hak persillen og bland det hele rund sammen med citronsaft og rejer.
- Blend avokado med skyr og citronsaft. Smag til med salt og peber.
- Arranger rejecocktailen lagvis i flotte glas og afslut med lidt dressing og en skive citron.
Skriv et svar