Grønkålspesto

image

Da vi i weekenden lavede hjemmelavet pasta fik jeg lyst til at lave en god pesto til. Det er forskelligt hvilke krydderurter jeg bruger og oftest er det persille eller basilikum. Denne gang har jeg lavet pestoen af grønkål og det bliver ikke sidste gang. Det er både lækkert og meget sundt.

Grønkålspesto:

  • ca. 100 g grønkål uden stok
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. mandler
  • Olivenolie så det får den rette konsistens
  • Groft salt og peber
  1. Det hele køres på foodprocessoren til grønkålspestoen har den rette konsistens og så der stadig er lidt bid i mandlerne.
  2. Hældes på glas og stilles på køl. Holdbarheden er ca. 1 uge.

Grønkålspesto smager skønt til pasta, kartofler eller over en salat. Jeg bruger det også til mozzarella sammen med tomater og et godt stykke rugbrød.

image

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title