Rustikt ærtepesto

image

Et af mine nytårsforsætter har været at spise mindre kød og kun økologisk. Derfor er jeg altid på udkik efter alternativt pålæg eller tilbehør til min frokost eller madpakke. I mine nyeste bøger om sund mad finder jeg meget inspiration og der findes virkelig mange sunde og lækre alternativer. Jeg har også fundet inspiration til denne ærtepesto i en af bøgerne, “Green Kitchen Stories “.

image

Rustikt ærtepesto:

  • 350 g økologiske ærter
  • 35 g hakkede mandler
  • Saft fra 1/2 citron
  • 1/4 tsk. chilli eller hakket frisk chilli
  • Groft salt og friskkværnet peber
  • Hakkede mynteblade
  • 1/2 dl olivenolie
  • evt. 1 fed hvidløg
  1. Pestoen køres med fordel i en foodprocessor hvor ingredienserne tilsættes og hakkes forsigtigt så det stadig er groft.
  2. Opbevares på køl i max et par dage.
  3. Rustikt ærtepesto smager skønt på et stykke ristet rugbrød eller blot som tilbehør til madpakken.

imageimage

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title