Grove burgerboller

image

Grove burgerboller, 5 stk.:

  • 2 dl skyr
  • 2 dl vand
  • 50 g gær
  • 1 æg
  • 2 tsk salt
  • lidt olie
  • 100 g knækket rug
  • 100 g rugmel
  • 100 g ølandshvedemel
  • 200 g hvedemel

Alle ingredienserne køres med fordel på en køkkenmaskine indtil dejen er æltet godt sammen. Herefter står dejen, tildækket med film, og hæver i mindst en time til den har dobbelt størrelse. Form dejen til 5 store burgerboller og tryk dem flade. De grove burgerboller pensles med olivenolie, drysses med flagesalt og tørret basilikum. De bages i ca. 15 min. ved 225 grader og afkøles på en rist.

image

De grove burgerboller er gode til at få brugt rester, vi havde ingen og valgte at grille kyllingebryst ude fra Hopballe Mølle. Let og lækkert aftensmad på endnu en lun dag, dog noget overskyet.

image

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2022 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2022 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »