Ingefærjuice

image

Ingefær er godt for mange dårligdomme og idag har jeg brugt det i en ingefærjuice til min dårlige hals. Æblerne er stadig ikke modne men bruges flittigt i den juice jeg laver for tiden. Ingefærjuicen idag er ingen undtagelse og indeholder da også æbler samt citron. En god cocktail til forkølelse og ondt i halsen,-  den har også det plus at dette er min ynglings juice.

Ingefærjuice:

  • en god skål æbler, gerne lettere umodne
  • 2 cm frisk ingefær
  • 1 citron

image

Jeg er rigtig glad for vores slowjuicer og denne portion gav ca. 1 liter ingefærjuice, hvilken er meget mere end vores gamle juicer kunne presse ud af denne portion.

image

Jeg bruger altid og helst økologiske varer. Hvis disse er for dyre eller ikke kan fåes, køber jeg dansk frugt og grønt. Selvom vi er i EU så er der forskellige regler for sprøjtemidler i de forskellige lande. I Danmark bruger vi mindst og jo længere et land ligger væk fra Danmark, jo flere sprøjtemidler er der i. Dog med undtagelse af frugt og grønt fra Holland og Belgien, det køber jeg aldrig, da der ofte er mange pesticiderester i. Til nød kan jeg købe fra Spanien, men kun til nød.

Alt frugt og grønt i vores have er økologisk og har aldrig set hverken kunstgødning eller sprøjtemidler. Jeg går meget op i at få brugt så meget som muligt af de forskellige bær og frugt vi har samt fryser meget ned som jeg bruger vinteren over. Det jeg ikke når at høste nyder fuglene godt af.

image

Frisklavet ingefærjuice til min dårlige hals, det nye Boligliv, kaffe i en af ynglingskopperne og nye mindfulnessøvelser på stikket. Dette er hygge og afslapning efter en dejlig arbejdsdag. Ikke hvilken som helst arbejdsdag, men faktisk er det min sidste arbejdsdag på nedsat tid. Det er over 9 måneder siden min hjerneoperation, det er længe siden og jeg er lykkelig for at være på denne side af den. Jeg er rask, har mit dejlige arbejde og kan stort set det samme som før, jeg har kun en lidt underlig fornemmelse i min højre tommeltot, men den kan bruges. Jeg har sat punktum! Livet er skønt♥

 

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2023 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »