Hampegrød med chiafrø og vilde blåbær

                                                                    

En dejlig morgen i efterårsferien lavede jeg denne hampegrød med chiafrø og vilde blåbær. Ældste barnet har været hjemme på ferie og hun elsker som jeg, sunde sager. Vi spiste grøden sammen med et blødkogt æg og blev godt mætte. 

Hampegrød med chiafrø er både sund, lækkert og ligger så let i maven og samtidig mætter så godt. Det er faktisk ikke så længe siden at jeg har stiftet bekendtskab med hampefrø som er super sunde og jeg bruger dem i grød, bagværk og som granola og som drys på fx en Smoothiebowle. 

Anette Harbech fra bloggen “Mad for livet” har skrevet om det her

Inspirationen til denne hampegrød har jeg fundet hos Caroline Fibæk som laver så mange lækre sunde sager.

Hampegrød med chiafrø og vilde blåbær, 2 pers.:

  1. Bland de tørre dele godt med kokosmælk og vand. Jeg bruger den fede del af kokosmælken. Det er lettest at tage hvis dåsen har stået i køleskab.
  2. Lad grøden stå og trække lidt inden den nydes. Den kan også med fordel trække i køleskabet natten over. 

// Indlægget indeholder affiliate links.

Print Friendly, PDF & Email

Speak Your Mind

*

Translate »
Menu Title