Hampegrød med chokoladesmag

Jeg er blevet så vild med grød lavet af hampefrø og  eksperimentere lige nu med forskellige smage. Grød med hampefrø smager så dejligt og ligger så let i maven, samtidig med at den mætter godt i lang tid. Hampegrød er hurtigt kommet ind på min Top 10 liste over favorit morgenmad. Læs mere om hampefrø her.

Denne Hampegrød smager så syndigt at man skulle tro at der er masser af usunde sager i. Den er dog super sund, helt uden sukker og fyldt med lækre sager som giver en skøn smag. Lige en grød til en dejlig morgen i weekenden, hvor man har god tid til at nyde og selvfølgelig også til hverdag for den er utrolig let at lave. Jeg spiste grøden sammen med et blødkogt æg og var dejlig mæt i lang tid. 

Grøden tager ikke lang tid at lave og skal bare stå og trække et kvarters tid, mens man fx går i bad eller natten over i køleskabet. Herefter pyntes den med forskelligt superfood og denne gang har jeg brugt kakaonibs, gojibær og et drys hakkede hasselnøddekerner sammen med skiver af en halv banan ♥

Hampegrød med chokoladesmag, 1 pers.:

Topping:

  • Lidt kakaonibs eller kokosmel
  • gojibær
  • Banan
  • Et drys hakkede nødder

//Indlægget indeholder affiliate links.

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2023 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »