Haveliv i juni

image

Så blev det midt i juni, allerede. De sidste 6-7 uger har jeg været optaget af en PD i social inklusion og det har taget rigtig meget af min tid og ikke mindst i de sidste godt og vel 14 dage. Jeg har ikke rigtig haft tid til alle mine hyggeting som jeg plejer at dele her på bloggen. Den sidste uge har været noget heftig og jeg har haft dage hvor jeg har siddet 10 og 15 timer med min opgave. Det er jo rigtig dejligt at kunne fordybe sig i så spændende teori og senere koble det til en praksisfortælling som hele opgaven er bygget op over.

Torsdag aften efter 15 timers uafbrudt arbejde blev jeg færdig med opgaven. Fredag holdt jeg helt fri fra studiet og i morges blev opgaven finpudset. Det er en dejlig følelse og nu mangler kun en kreativ forside og overvejelser over om jeg skal bytte lidt ud af det, som jeg har skrevet.

Der har heldigvis været tid til at være lidt i haven ind imellem og her har jeg nydt alle de fine roser og silkepæoner som står så fint lige nu. Det er lige nu de skal nydes for lige om lidt er det slut for pæonerne og de roser som ikke er remonterende. Jeg tager roser ind i små vaser og nyder dem. Sidste år lavede jeg rosengele af dem og det blev rigtig godt med en skøn smag.

Lige nu overvejer jeg hvilke lækre sager og hyggelige ting jeg skal igang med. Snart er det arbejdstid igen, heldigvis og om ikke så længe venter der en sommerferie så jeg håber på masser af sol og varme.

image

David Austin rosen, Constance Spry

image

Alkymist som er så smuk i alle dens nuancer

 

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2023 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title