Julebordet

image

image

Julebordet i alt sin enkelthed, hvidt i hvidt og med lidt pynt hist og her. Den fine gamle hvide hørdug som jeg fandt i Paris for ikke så længe siden, blev taget i brug. Den er rigtig fin med broderet monogram og den passer lige til vores langbord og store familie.

Sart blå servietter med små hvide snefnug fra Ikea og en lille grenspids fra vores oliventræer, bundet med en lille sløjfe.

image

image

Det blev tidligt juleaften i år da vores familie efterhånden vokser og i den forbindelse kræver god logistik for at alle kan være med. Datoen betyder ikke så meget for vi holder fast i traditionen og fejre juleaften ens hvert år og med det hele.

Det blev første jul med et lille barnebarn og det var rigtig dejligt. Hun var med i det hele og gik fra arm til arm og blev nydt til fulde.

Vores juleaften starter altid med et efterhånden gigantisk pakkespil som alle går meget op og sjovt nok så bliver alle pakkerne fordelt ligeligt mellem alle, ingen går tomhændet fra bordet.

image

image

De fine små kogler samler jeg om sommeren når de er modne og falder af træet. På min tur rundt med min hund kommer jeg forbi det flotteste og største fyrretræ som jeg har set. Længe før jul lavede jeg disse glimmerkogle som er rigtig fine på julebordet.

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2023 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title