Kirsebærsauce

image

I juli måned køber vi altid store, mørke og lækre kirsebær i vores faste vejbod på vej i sommerhus. Det er store saftige fynske kirsebær, som vi  spiser med stor nydelse, mens andre kommer udstenede i fryseren. Nødagtig 400 gram ligger nu i fryseren og er klar til  kirsebærsauce, som vi skal have til julens ris a la mande. Jeg vil nu have fat i en portion mere for ris a la mande kan nydes i juledagene også samt til Mortens aften. Opskriften til hjemmelavet kirsebærsauce har jeg fundet lige  her  hos Valdemarsro, hvor Ann- Christine laver så mange lækre sager.

Kirsebærudsteneren er rigtig smart og effektiv. Med den kan man hurtig udstene en portion kirsebær til kirsebærsauce. Jeg har fundet en fin og ny en i genbrug og sikkert ikke givet ret meget for den.

imageimage

Ironisk nok så har vi et kæmpe stort kirsebærtræ i haven, som også giver disse store flotte næsten sorte kirsebær. Hvis de altså nåede at modne så meget, det gør de så ikke fordi fuglene har udset sig dem. Der festes og udkæmpes kampe mellem havens fugle og det er nok solsorten og skaden, som får flest kirsebær. Øv altså! Heldigvis kan de så købes i en periode i juli måned.

 

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title