Min morgenmad er et meget vigtigt måltid for mig og jeg er altid herresulten om morgenen. Denne køleskabsgrød med appelsinjuice mætter godt og smager så frisk og dejlig at det ikke bliver sidste gang den skal laves. Ofte består min morgenmad af havregryn og i forskellige variationer for havregryn gør min mave glad og holder mig mæt i lang tid. Længe har jeg spist brusebadsgrød fordi det er så let at lave og bliver færdig mens jeg tager et bad.
Det er dog altid godt at variere og fredag aften satte jeg denne køleskabsgrød over med mine vanlige havregryn sammen med friskpresset appelsinjuice og andre lækre sager.
Min køleskabsgrød med appelsinjuice nød jeg lørdag morgen toppet med små stykker appelsin, et drys kokos og kakaonibs. Jeg vågnede før resten af huset og nød min morgenmad mens jeg planlagde dagen. Vejret er endelig blevet varmere og blæsten har lagt sig.
Denne køleskabsgrød smager virkelig lækkert og kan holde sig på køl i 2-3 dage så man kan sagtens forberede morgenmaden til nogle dage og det er da skønt bare at tage et glas ud af køleskabet og tilføre lidt topping af gode sager.
Køleskabsgrød med appelsinjuice, 1 person:
- 1 spsk. chiafrø
- Saften fra 2 appelsiner ca. 1,5 dl
- 1,5 dl glutenfri havregryn
- 1 nib vaniljepulver
- Appelsin i små stykker
- kokoschips eller kokosmel
- kakaonibs
- Pres appelsinerne og kom saften i et glas.
- Kom chiafrø, havregryn og vaniljepulver i glasset og rør det godt sammen.
- Læg låg på glasset og stil det i køleskabet natten over.
- Dagen efter pyntes køleskabsgrøden med små stykker appelsin, et drys kokosmel og kakaonibs.
// indlægget indeholder affiliate links.
Skriv et svar