“Det er sol og det er sommer….. ” har man næsten lyst til at synge når solen endelig viser sig fra sin bedste side som den gjorde denne weekend. Det har været så skønt endelig at kunne nyde udelivet uden at blæse væk eller blive helt forfrossen. Vi nød lørdagen i fulde drag i sommerhuset med en skøn frokost og tid i hængekøjen.Vi tilbringer mange dejlige weekender i vores sommerhus og spiser lige så mange skønne frokoster. I weekenden var vejret dejligt lunt og lørdag nød vi frokosten ude på terrassen.
På vores vej til sommerhuset kommer vi forbi Borring fisk og vores favorit grønsagsbod, hvor vi ofte køber lidt proviant med.
Denne tunsalat laver jeg også ret ofte og den smager dejligt på et stykke friskbagt brød som bl.a. dette her Glutenfri grydebrød med valnødder. Denne tunsalat er en favorit her i huset og selvom at jeg laver en stor portion så holder den ikke længe. Næste weekend vil jeg lave den igen til vores frokost.
Tunsalat:
- 2 ds. tun
- 1 ds. majs
- 1/2 rød peberfrugt i små tern
- 1 løg i små tern
- 1/2 dl majonaise
- 1 dl cr. fraiche 18 %
- Salt og peber
- Persille eller purløg
- Små tomater
- Grønne asparges
- Citronbåde
- Bland Cr. fraiche med majonaise og smag det til med salt og peber.
- Kom herefter tun, majs, løg og peberfrugt i og bland det godt sammen.
- Server tunsalaten i en skål, pyntet med lidt grønt, små tomater, asparges og citron i både
Skriv et svar