Kombucha med appelsin og ingefær

image

Det er lidt spændende at brygge sin egen kombucha og dejligt, når det lykkes. Min 2. Fermentering er færdig og jeg har nu en flaske kombucha med appelsin og ingefær stående klar i køleskabet. Den er blevet rigtig lækker i smagen og en smule sød. Den er lidt for sød efter min mening og det må jeg arbejde lidt med i min nye bryg, som står på køkkenbordet i øjeblikket. Efter 7 dage begynder jeg at smage den til og så skal den stå til den ikke er for sød. Det er lidt en ballancegang da den kan komme til at smage for meget af eddike hvis den står for længe. Det er ret spændende at brygge kombucha selv og jeg får hele tiden ny viden, som jeg skal afprøve. Læs mine andre indlæg om Kombuchabrygning her og her.

image

Det er meningen af kombucha skal danne brus i 2. Fermentering og der er ikke så meget brus i min. Måske skyldes det at jeg bruger en flaske med skruelåg og ikke en med patentlåg som anbefales flere steder. Det må jeg have afprøvet næste gang. Smagen er lækker af appelsin og ingefær og jeg drikker lidt hver dag ♥ Drikken er rigtig sund, læs mere lige her.

image

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2022 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2022 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »