.
Lækker bagt morgengrød med smag af chokolade til en morgen i efterårsferien. Bland hurtig grøden sammen, ind i ovnen med den og ud i bruseren med dig. Nu er der en halv time til lidt lækkert morgenspa og herefter ud til en dejlig sund og velsmagende morgengrød.
Den lækre grød lavede jeg i weekenden og den første skefuld ledte tankerne hen på smagen af chokolade og bananmuffin, bare knap så sød. Mums, jeg er fan og må snart lave en portion igen.
Udover den lækre smag var jeg godt mæt til det blev frokosttid. At starte dagen med en god sund og mættende morgenmad er vigtig for mig og jeg går aldrig ud af døren uden først at have spist morgenmad. Denne bagte morgengrød er nu på min liste over favorit morgenmad ♥
Lækker bagt morgengrød med smag af chokolade, 2 pers.:
- 1 stor moden banan
- 1-2 spsk.kakao
- 2 æg
- 1 dl glutenfri havregryn
- 1 spsk. loppefrøskaller
- 1 dl hirseflager
- 1 dl havremælk
- 1/4 tsk. vaniljepulver
- 1 nip salt
- 1 tsk. glutenfri bagepulver
- 1 dl frosne blåbær.
- smagsneutral kokosolie
- Tænd ovnen på 175 grader, jeg brugte varmluft.
- Start med at mose den modne banan med en gaffel og bland den godt med æggene.
- Tilsæt de øvrige ingredienser og rør det godt sammen.
- Smør en form med smeltet kokosolie og hæld grøden over i formen.
- Grøden bages i 30-35 minutter og afkøles let inden det spises.
// Indlægget indeholder affiliate links.
Skriv et svar