Sød og lækker grøntsagsjuice

Sikke en dejlig efterårs weekend det har været. Fredag kørte vi direkte i sommerhuset da det ringede ind til weekend. Jeg elsker at være der og slapper bare så meget af mens der laves hyggelige ting. 

Først tændte vi op i brændeovnen og mens sommerhuset blev godt varmt gik vi en lang tur på stranden sammen med Viola. Nogle hyggelige dage blev nydt med total afslapning og hen ad lørdag tog vi hjem igen. Søndag blev brugt herhjemme til lidt praktisk og selvfølgelig også lidt køkkenhygge.

De sidste æbler er nu plukket fra vores store Discorvery æbletræ og det har som altid givet overvældende mange fine æbler. Jeg har lavet Vaniljeprikket æblegrød, brugt nogle til en dejlig syrlig Hybenmarmelade, lavet masser af disse Glutenfri æbleboller med kanel, og meget andet. De fleste æbler har jeg dog brugt til juice og vi har nydt godt af friskpresset æblejuice næsten dagligt i snart 2 måneder. Desværre er sæsonen ikke så lang og nu er den ved at være slut. 

Søndag tog jeg hul på de sidste æbler og fik lavet en sød og lækker grøntsagsjuice, som med garanti er super sund. Tre flasker fyldt med gode vitaminer, fibre og mineraler blev det til idag og den ene flaske er fyldt med en af mine ynglingsjuicer; æble med citron og ingefær ♥ Den har den fineste lyserøde farve fra de røde æbler. Den søde grøntsagsjuice har den lækreste mørke røde farve og smager så dejlig mild og dejlig.

Sød og lækker grøntsagsjuice:

  • Søde modne æbler
  • Citron
  • Ingefær
  • Persillerod
  • Rødbeder
  • Babyspinat
  • Gulerødder

At juice frugt og grønsager er en god måde at få de anbefalede 600 gram pr. dag på. Jeg bruger en slowjuicer og den både udnytter frugt og grønt optimalt samtidig med at der også kommer masser af fibre med. Jeg er super glad for den.

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2023 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »