Super sund juice

Endnu en ynglings juice er føjet til listen. En dejlig frisklavet og super sund juice med den skønneste smag. Vi har stadig mange æbler på havens Discovery æbletræ og de har så meget sødme lige nu. 

Jeg laver friskpresset juice i perioder og oftest her i æblesæsonen, da æble altid er en fast ingrediens i min juice. Denne gang har jeg tilføjet frisk babyspinat, appelsin og ingefær. Disse ingredienser har vi næsten altid i huset og juicen bliver smækfyldt med dejlige C vitaminer, som specielt er gode i efteråret og vinteren. Mine råvarer er altid økologiske og jeg føler at jeg har en hel guldgrube i haven, da vi har rigtig mange økologiske frugt og bær i  vores have ♥

Når jeg laver juice følger jeg ikke en opskrift på gram, det er sådan lidt med øjemål og denne opskrift lyder ca. sådan her:

Super sund juice, 1 liter:

  • 1 appelsin uden skræl
  • 1 god håndfuld babyspinat
  • 1 pænt stykke ingefær, efter smag og behag.
  • Æbler så der ca. bliver 1 liter juice

Juicen hælder jeg på flaske og stiller på køl. Den plejer at holde et par dage og kan gemmes i 2-4 dage, herefter bliver den kedelig. Lige denne her juice giver ikke den smukkeste farve og efter kort tid er farven  ret kedelig, men juicen smager skønt.

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2023 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »