Latinerkvarteret

Dette er vores første besøg i Paris og vi bliver mere og mere imponeret som dagene går. Vi bor på et dejligt hotel i hjertet af Paris, i Latinerkvarteret også kaldet det femte Arrondissement. Vi har 4 hele dage og nætter her og tiden skal udnyttes godt, så vi får set så meget som muligt.

Vi landede efter kun 2 timers flyvning i Charles de Gaulle lufthavn og turen ind til Latinerkvarteret var rimelig let at finde ud af. I lufthavnen gik vi direkte ud og tog en shuttlebus til RER togstationen og herefter tog vi toget ind mod Paris og stod af på St. Michel, Notre Dame. Efter 45 minutters togkørsel gik vi i ca. et kvarter ud til LA Sorbonne, hvor vores hotel ligger. Hotellet hedder Select og ligger ud til et stille og roligt lille torv. Vi har fravalgt morgenmad og vil hellere gå ud i byen og finde det. At holde ferie er for mig også at have god tid om morgenen til hyggelæsning og kaffe i sengen. Derfor har vi taget en lille rejsedypkoger med så vi kan lave kaffe. Morgenmad bliver som regel til brunch og så er vi dækket godt ind indtil vi går ind et sted og får kaffe og måske en af de lækre kager som man bliver fristet af overalt i Paris.

image

Vi var godt sultne da vi havde fundet vores hotel og var indkvarteret. Vi fandt en cafe i området som var godt besøgt og var så heldige at få et bord til 2. Menukortet hængte på væggene forskellige stedet og var kun på fransk. Det var lidt sjovt og det er da lidt spændende at bestille noget som man ikke kender.

image

Foie gras kender jeg og det spiser jeg af princip ikke. Quiche blev det og jeg gættede på at det var en tærte hvilket det også var. En rigtig lækker tærte med porre, løg, æg, ost og krydderi mm. Det smagte skønt og det var en dejlig stemning og atmosfære på cafeen.

image image image image

Et lille udsnit af gadekunst i Paris……………

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2023 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title