Min romantiske have, vol 2

Vores lille orangeri er en del af vores romantiske have og her nyder vi driverlivet i stor stil. Solen skal ikke skinne meget før her er en dejlig temperatur og vi sidder hernede. Her dyrkes lidt tomat, små agurker, peberfrugter og den efterhånden store blå vin som giver de lækreste druer i sensommeren. 

Trænger man til en lille lur, lidt afslapning eller mindfulness så er sengen rigtig dejlig. Her er kik til himlen og da  haven er omgivet af store træer og buske så er her dejlig ugenert. Er man her på det rigtige tidspunkt og er man stille, kan man være heldig at få øje på havens rådyr “Vera” som lige nu har sin lille Bambi med ♥ 

Her læses blade, drikkes morgenkaffe og spises brunch. Her nydes eftermiddagskaffen og aftens stilhed. Her tages der hvil mellem små opgaver i haven og nye ideer opstår.  Der er dejligt i orangeriet når solen skinner men ligeså dejligt når regnen slår mod taget. 

Vores orangeri har vi haft i en del år efterhånden og pga. niveauerne i haven er det placeret på en træterrasse som hænger ud over en skråning. Det giver en fornemmelse af at svæve lidt ud over det nederste niveaus som blev beskrevet i indlægget om Min romantiske have, vol 1. 

Her er massevis af mini peber, alm. peber, milde chilli og snack peber. Jeg glæder mig meget til at høste og håber på en overflod af peber så jeg kan kan lave forskellige lækre sager.

Pladsen på den gamle købmandskommode er fyldt ud så skufferne må tages i brug til den smukke lilla petunia med den skønneste duft. Jeg har den hvert år og den giver en dejlig duft i orangeriet sammen med ærteblomster.

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title