Momsekassen

image

image

Det var meningen at jeg ville have strikket et godt lager af babytøj til Momsekassen inden vi forhåbentlig får en masse skønne børnebørn, men jeg kom for sent igang. Vi er nemlig så heldige allerede at have fået et skønt lille barnebarn, en lille pige. Hende har jeg haft travlt med at strikke til og Momsekassen er næsten tom. Det går jo ikke så jeg må igang med et lille lager. Det er heller ikke spor svært at blive inspireret til dette og lige nu er jeg ved at finde en opskrift på et par små shorts med seler. Der er så mange søde modeller at vælge imellem at jeg nok må prøve et par stykker eller 3.

Den fine kjole oven over er strikket i Drops Alpaca og jeg har brugt lidt under 100 gram til en kjole i størrelse 12-18 måneder. Opskriften har jeg fundet i “All you knit is love” af Susie Haumann.

image

Det er så hyggeligt at strikke babytøj og inspirationen til  de fine opskrifter finder jeg i alle de strikkebøger som jeg efterhånden har købt, på forskellige blogs, Instagram og Pinterest. Den søde lille cardigan med hjertemønster har jeg fundet i strikkebogen ” Babystrik på pinde 3 1/2 – 4 ” af Lene Holme Samsøe. Det meste babytøj strikker jeg i en baby Alpaca Silk som er superblød, ikke kradser spor og er dejlig at strikke med.

image

Det lille halstørklæde er rigtig let og praktisk og kaldes også for en fisk. Det er let at gå til og praktisk fordi man kan komme den ene snip ind igennem ribben, så det slutter tæt og babyen ikke fryser. Opskriften har jeg fundet her

Undertrøjen som også kan bruges som vest har jeg fundet opskriften på her og den er rigtig let at gå til.

image

Det fine babystrik får et lille mærke syet i. Mærkerne kan man få lavet mange steder og det er bare at søge på nettet efter dem.

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Kommentarer

  • Betina skriver

   Hej Michella.
   Tak for de fine ord. Desværre kan jeg ikke finde tid til at strikke til salg.
   Venlig hilsen
   Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2023 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title